Prøv CrossFit gratis

Lyst til å prøve CrossFit?

Den beste måten å oppleve konseptet CrossFit, er å prøve det! Vi anbefaler alle som ønsker å utforske CrossFit,  om å ta en gratis prøvetime hos oss. Da har du mulighet til ta en titt på vårt store lokale, utstyr, instruktører, og tilbud.

Book prøvetime

Hva kan du forvente?

En prøvetime er for de som er helt nye til CrossFit, og ønsker å finne ut mer om hvordan CrossFit fungerer. På disse timene er det et nybegynner nivå, og det stilles ingen krav til deg. Du vil delta på det som heter en WOD (Workout of the day) , dette sammen med en av våre erfarne coacher, som nøye vil gjennomgå hele økten for å skape forståelse og trygghet. Coachen vil selvfølgelig hjelpe deg underveis med å tilpasse alle øvelser, hvis dette er noe du skulle ha behov for. Vi garanterer en morsom og utfordrende opplevelse, hvor du får oppleve kvalitet og forståelse rundt CrossFit.

Hva trenger du å vite?

Når du kommer inn for første gang, henvender du deg bare til vårt hyggelige personale i skranken, som er rett ved inngangen til CrossFit Oslo. De vil da vise deg hvor du skal trene, hvor du kan skifte og dusje.

Husk å komme 15 min før timen starter!

Når er det prøvetimer?

  • Søndag: kl. 09.00

Bli med på en prøvetime:

Trykk bare på linken under, og registrer deg. Dette programmet bruker du for å booke en “prøvetime”.

Under timeplan i bookingen, finner du “prøvetime” på Søndag.

Book prøvetime

Vi gleder oss til å hilse på deg!

Drop in time

Hvis du er en crossfitter som kommer fra en annen CrossFit affiliate og ønsker å bli med på en av våre woder må du først registrere deg gjennom Mindbodyonline booking systemet. Hvert besøk koster 175 kr og du kan enten bli med på en WOD eller benytte open gym hvis plassen og utstyret er ledig. Hvis du planlegger å trene hos oss en lengre periode kan vi bistå med organisering av et kort-/langtids medlemsskap. For dette kan du kontakte oss direkte på post@cfoslo.no