Coacher

Eirik Solen

Eirik jobber som CrossFit instruktør og personlig trener på CFOslo. Han begynte å trene på CFOslo i 2011 og tok også CrossFit Level 1 samme året. Ved siden av CFOslo jobbern han som selvstendig personlig trener og PT-leder for Trengo i Eidsvoll. Eirik er også gründer og daglig leder av Norges tøfferste hinderløp; X-Run.

Eirik har 10 års erfaring fra traningsbransjen og har gjennomført over 3000 PT-timer og enda flere instruktørtimer.

Eirik er aktiv CrossFit utøver og har på ett par år etablert seg helt i toppen som Master i Europa. Han kan vise til en 3. plass i Nordic Showdown i Stockholm i 2013, 2. plass i Battle of London i 2014 , 6. plass på CFOslo sitt lag i Bath i 2014 og 3. plass i The Athlete Games i 2015.

Eirik har stor tro på allsidighet innen trening og har selv trent variert i over 20 år. CrossFit treffer veldig bra i forhold til hans egen treningsfilosofi. Som trener vil han kunne hjelpe deg til å komme i bedre form generelt og til å bli en bedre CrossFitter spesielt. Med en sterk tro på at trening fysisk aktivitet hjelper på alle områder i livet, vil han hjelpe degtil å bli tøffere og sterkere.