medlem

medlemskap

bli medlem

bli medlem på CrossFit Oslo Treningssenter

For å bli medlem på CrossFit Oslo må du først gjennomføre et introkurs. Våre introkurs kan gjennomføres enten i gruppe eller en-til-en med en personlig trener. Introkursene i grupper gjennomføres i helger og settes opp fortløpende, mens tidspunktet for et kurs med en personlig trener avtales individuelt med PTen.
medlem

Introkurs

Wondr

For å bli medlem på CrossFit Oslo må du først gjennomføre et introkurs. Våre introkurs kan gjennomføres enten i gruppe eller en-til-en med en personlig trener. Introkursene i grupper gjennomføres i helger og settes opp fortløpende, mens tidspunktet for et kurs med en personlig trener avtales individuelt med PTen. Påmelding til introkurs i grupper finner du her på hjemmesiden, mens booking av introkurs med PT gjør du ved å sende en mail til [email protected].

På introkurset lærer du grunnleggende teknikk i øvelsene vi bruker i treningshverdagen hos oss. Herunder kommer blant annet baseløft som knebøy, markløft og press, olympiske løft som snatch og clean & jerk, og gymnastikk-øvelser som pullups, push-ups og håndstående.
Helgekursene gjennomføres over 3 timer.

Kurset som gjennomføres en-til-en med en PT gjennomføres over 2 timer.

Dersom du har erfaring med CrossFit fra før kan du bli medlem ved å gjennomføre en screening en-til-en med en personlig trener. For å gå rett til en screening er det en forutsetning at du har relevant treningsbakgrunn, og med fordel vært medlem på et Crossfit-senter tidligere.
Screeningen gjennomføres en-til-en med en PT og tar 50 minutter der vi går gjennom de mest sentrale øvelsene i CrossFit. Vi setter også opp et medlemskap til deg og går gjennom reglene for booking, medlemsvilkår og gir en innføring i appene vi bruker.


Spørreskjema for medlemskap

Fyll ut skjemaet hvis du vil bli medlem hos oss eller ønsker mer informasjon om medlemskap og introkurs.

  • Dersom du har drevet med Crossfit før er det tilstrekkelig med en screening for å bli medlem. Dersom Crossfit er helt nytt for deg må du gjennomføre et introkurs.