For å trene på CrossFit Oslo eller CrossFit Yggdrasil må du først gjennomføre et introkurs.

På introkurset lærer du grunnleggende teknikk i øvelsene vi bruker i treningshverdagen hos oss. Herunder kommer blant annet baseløft som knebøy, markløft og press, olympiske løft som snatch og clean & jerk, og gymnastikk-øvelser som pullups, push-ups og håndstående.

Vi bruker også tid på å få nye medlemmer til å forstå hvordan en treningshverdag ser ut og hvordan man bør tilpasse treningen sin utifra de forutsetningene man har.

Dersom du har erfaring med CrossFit fra før kan du bli medlem ved å gjennomføre en screening. Her forutsettes det at du har trent Crossfit over en lengre periode tidligere (minimum 6-12 måneder) og har vært medlem på en Crossfit-box.


Spørreskjema for medlemskap

Fyll ut skjemaet hvis du vil bli medlem hos oss eller ønsker mer informasjon om medlemskap og introkurs. PS. Vi har opplevd at svaret på henvendelser havner i søppelposten. Følg med i den innboksen i etterkant av innsendt skjema.

  • Dersom du har drevet med Crossfit før er det tilstrekkelig med en screening for å bli medlem. Dersom Crossfit er helt nytt for deg må du gjennomføre et introkurs.