For å bli medlem på CrossFit Oslo må du først gjennomføre et introkurs.

På introkurset lærer du grunnleggende teknikk i øvelsene vi bruker i treningshverdagen hos oss. Herunder kommer blant annet baseløft som knebøy, markløft og press, olympiske løft som snatch og clean & jerk, og gymnastikk-øvelser som pullups, push-ups og håndstående.

Vi bruker også tid på å gi medlemmene en forståelse av hvordan en treningshverdag ser ut og hvordan man som nytt medlem bør tilpasse treningen utifra de forutsetningene man har.

Vi gjennomfører introkurs i grupper og introkurs en-til-en med en personlig trener. Introkursene i grupper gjennomføres i helger og settes opp fortløpende, mens tidspunktet for et kurs med en personlig trener avtales individuelt med PTen.

Dersom du har erfaring med CrossFit fra før kan du bli medlem ved å gjennomføre en screening en-til-en med en personlig trener. For å gå rett til en screening er det en forutsetning at du har relevant treningsbakgrunn, og med fordel vært medlem på et Crossfit-senter tidligere.

Screeningen tar 50 minutter og vi går gjennom de mest sentrale øvelsene i CrossFit. Vi setter også opp et medlemskap til deg og går gjennom reglene for booking, medlemsvilkår og gir en innføring i appene vi bruker.


Spørreskjema for medlemskap

Fyll ut skjemaet hvis du vil bli medlem hos oss eller ønsker mer informasjon om medlemskap og introkurs.

  • Dersom du har drevet med Crossfit før er det tilstrekkelig med en screening for å bli medlem. Dersom Crossfit er helt nytt for deg må du gjennomføre et introkurs.