Medlemskap

Som medlem på CrossFit Oslo får du tilgang til en svært variert, funksjonell og effektiv treningsform. Vi ønsker at alle skal føle seg trygge og velkomne hos oss. Sammen skaper vi et godt miljø hvor alle deltar til både felleskap, motivasjon og mestring!

 

CrossFit er for absolutt alle, og vi gjør det vi kan for at du skal føle deg som hjemme – fra dag én.
Hos CrossFit Oslo blander vi effektiv trening med kompetente trenere og et fenomenalt felleskap – og resultatet er et unikt treningssenter i hjertet av Oslo.
Om du ønsker en smakebit på hva vi tilbyr har vi gratis prøvetimer hver uke.

Mer info om prøvetimer finner du her.

 

For å trene på CrossFit Oslo er du nødt til å gjennomføre et introduksjonskurs med fokus på grunnleggende teknikk i baseøvelser, turn og olympisk vektløfting.
Om du har tidligere erfaring fra CrossFit kan du bli medlem direkte ved å gjennomføre en screening og dokumentere at du har trent på et CrossFit-gym tidligere.

Mer info om introkurs/screening finner du her.

 

Kommende introkurs

 

Hvis ingen av kursene i listen ovenfor har en PÅMELDINGs-knapp eller listen er tom har vi for øyeblikket ingen ledige plasser på Crossfit Oslo. Men fortvil ikke, det kommer stadig nye åpninger! For mer informasjon om nye kurs/ledige plasser kan du melde deg på vår epostliste nedenfor.

 

Om du har videre spørsmål kan du kontakte oss via “Kontakt” i menyen.